OTVORENO EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE I EKIPNO PRVENSTVO ISTARSKE ŽUPANIJE

...................................................................................................................................................................

23/09/2018

Nakon tri dana jedrenja u Medulinskom akvatoriju, po izvrsnim vremenskim uvjetima i u konkurenciji deset ekipa, dobili smo prvake Hrvatske u ekipnom jedrenju u klasi Optimist za 2018. godinu. To je ekipa iz Jedriličarskog kluba Val (Crikvenica) koja je nastupila u sastavu: Carla de Carina, Edo Fike, Tin Fike, Barbara Perušić i Nika Udovičić, s trenerom Robertom Jurinčićem. Na drugo se mjesto plasirala ekipa iz Jedriličarskog kluba Vega (Pula), koja je jedrila u sastavu: Vito Filli, Ema Jelenković, Jan Komadina, Tedi Leonardelli i Katja Rabak, s trenerom Antoniom Porettijem, dok je treće mjesto zauzela ekipa "Paklena petorka" iz Jedriličarskog kluba Clivo (Medulin), a nju su činili: Mija Močinić, Kristijan Pavlović, Buba Pulek, Nora Šijan i Tristan Tol, s trenerima Dariom Kliba i Tinom Mihelić.

Plasmani ostalih ekipa koje su se natjecale je sljedeći: JK Uskok 1 iz Zadra (4.), "Taz team" iz JK Clivo iz Medulina (5.), JK Mornar iz Splita (6.), JK Uskok 2 iz Zadra (7.), "predatori" iz JK Clivo iz Medulina (8.), "Kvarnerovci"iz JK Kvarner iz Rapca (9.) i JK Galeb iz Kostrene (10.).

REZULTATI EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE

REZULTATI EKIPNO PRVENSTVO ISTARSKE ŽUPANIJE

REZULTATI POLUFINALE/FINALE

...................................................................................................................................................................

22/09/2018

Drugog dana Medulinski zaljev omogućio je savršene uvjete za jedrenje pa je po 7-11 čvorova jugoistočnjaka opet odjedren cijeli round robin. U dva dana odrađeno je 45 plovova.
U polufinale se plasirao J.K. Val koji je na prvom mjestu sa 16 pobjeda, J.K.Vega Pula sa 14 pobjeda, Paklena petorka iz J.K. Clivo Medulin sa 14 pobjeda i J.K. Uskok1 iz Zadra sa 12 pobjeda.
J.K.Val je kao pobjednik round robina izabrao J.K.Uskok za protivnika u polufinalu.
Sutra je start predviđen u 10:30h, a program jedrenja kreće sa borbama za 9.,7. i 5.mjesto nakon kojih kreće polufinale i finale.
 
Rezultati:

.......................................................................................................................................................................

21/09/2018

 

Prvog dana ekipnog jedrenja na Prvenstvu Hrvatske odrađen je puni program i odjedren je cijeli round robin sa 9 flightova.

Jugozapadnjak od 5-8 čvorova omogućio je uvjete sa zanimljivim i tijesnim match-evima.
 
S 8 pobjeda vodi ekipa iz J.K. Vega Pula ispred “Paklene petorke” iz J.K. Clivo Medulin koja također ima 8 pobjeda ali je izgubila u međusobnom matchu. Na trećem mjestu je J.K. Val Crikvenica sa 7 pobjeda. 
 
Sutra (22.09) je start predviđen u 10h.

Rezultati :

1.ROUND ROBIN

.................................................................................................................................................................................

03/08/2018

Clivo Sailing Club poziva sve klubove da dođu u Medulin od 20.-23.09.2018. i nastupe na otvorenom ekipnom prvenstvu Hrvatske za klasu Optimist koje je ujedno i ekipno prvenstvo Istarske županije.

Molimo klubove da obrazac prijave natjecatelja ispune i pošalju do datuma propisanog u oglasu regate na službeni mail kluba ( clivosailingclub@gmail.com) kako bi nam olakšali organizaciju.

Hvala!

Objavio: Clivo Sailing Club Novosti