U sportu cilj je uvijek biti brži, bolji i jači pa tako i svim našim članovima CSC Team-a. Glavni izazov nam je svakodnevno pomaknuti svoje vlastite granice i ostvariti što bolji rezultat.

Jedna od glavnih aktivnosti i ciljeva rada našeg kluba je stvaranje mladih pobjednika te vrhunskih natjecateljskih rezultata. Svi članovi CSC Team-a vrlo su mladi, ali perspektivni sportaši koji već sada ostvaruju odlične rezultate na domaćim i međunarodnim regatama.

Zbog promjene uvjeta i situacija na moru tijekom regate svaki jedriličar mora podnijeti velika statička i dinamička naprezanja te znati pravovremeno reagirati i prepoznati situaciju u kojoj se nalazi dok se istovremeno bori sa ostalim natjecateljima.
Upravo iz tih razloga, treninzi za ovu grupu natjecatelja sastoje se od tehničkih, taktičkih i teorijskih elemenata, ali isto tako veliki naglasak dajemo specifičnoj kondicijskoj pripremljenosti jer i o njoj ovisi vrhunski rezultat.

Brigu o našim natjecateljima vode vrhunski i stručni treneri sa višegodišnjim trenerskim iskustvom. Njihov entuzijazam i iskustvo te upornost naših natjecatelja glavni su elementi uspjeha rada cijelog CSC Team-a.

Ako želite biti dio stvaranja novih mladih pobjednika, priključite se radu CSC Team-a kao naš generalni pokrovitelj ili sponzor ili jer zajedno možemo osvojiti svijet.

„Some people dream of success, we make it hapen!“

Putem duštvenih mreža pratite rezultate našeg CSC Team-a i bodrite nas u nadolazećim regatama!

Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte!