Ako ste kao klinac naučili osnove jedrenja no kasnije niste nastavili ili jednostavno od uvijek ste htjeli naučiti jedriti, ali niste imali priliku, upravo sada je pravo vrijeme za razapeti jedra. Jedan od ciljeva rada našeg kluba je omogućiti svim ljubiteljima jedrenja da uživaju u ovome sportu. S toga tijekom cijele godine organiziramo i škole jedrenja za odrasle. Jednostavno, nema dobne granice za naučiti zakonitosti vjetra i iskusiti se u ovome sportu.

Jedrenje je vrlo zabavan i zahtjevan sport no isto tako i vrlo izazovan!

Zajedno sa našim vrhunskim, stručnim trenerima sa višegodišnjim trenerskim iskustvom možete naučiti sve osnovne, ali i napredne elemente jedrenja. Svaka naša škola jedrenja sastoji se od učenja specifićnih elemenata, ali isto tako naglasak je na razvoju funkcionalnih i motoričkih sposobnosti.

 

Ovisno o vašim željama izradit ćemo plan i program rada kako bi ste upjeli ostvariti vaše ciljeve te istovremeno uživali na moru.

Kao i svaki polaznik na dar dobivate diplomu „CSC Škola jedrenja“ za završeni početnički tečaj. No, naravno možete i nastaviti razvijati svoje sposobnosti i znanja, jedreći s nama kao redoviti član našega kluba.

Ako ste zainteresirani za našu školu jedrenja za odrasle, slobodno nam se javite na našu kontakt adresu kako bi smo mogli izraditi plan i program rada te definirati cijenu tečaja.

Dođite i zajedrite s nama!